Ciuperca lui Dumnezeu, leac miraculos pentru cancer şi diabet



       Ciuperca lui Dumnezeu este originară din Brazila şi a ajuns cunoscută în întreaga lume pentru capacităţile ei vindecătoare. Odată pătrunsă în organism , detectează şi remediază  funcţiile deficitare, îmbunătăţind nu numai starea fizică, dar şi pe cea psihică..
      Din această ciupercă s-a creat un supliment alimentar sută la sută natural, care ajută corpul din interior, acţiunea lui  nu este agresivă şi are un gust dulce.  Produsul are capacitatea de a  creşte imunitatea organismului, are efect antiinflamator, reglează cantitatea de zahăr în sânge şi tensiunea arterială, dar mai ales are efect antitumoral. Modul în care este cultivată şi procesată respectă toate regulile de igienă şi calitate, fiind  evaluată excelent de asociaţii  renumite de medicină alternativă şi complementară din Japonia şi SUA. 

O ciupercă de ispravă

       Jaque Oyama este profesor onorific la Facultatea de Economie şi Sociologie a Universităţii Transilvania din Braşov, dar şi producătorul unui supliment alimentar absolut senzaţional. Când l-am întâlnit pentru prima dată, la un moment dat, l-am văzut scoţând din buzunar un pliculeţ ce conţinea un praf maroniu,  pe care l-a dizolvat într-un pahar cu apă, apoi l-a băut. Mi-a explicat că praful este un supliment nutritiv produs dintr-o ciupercă înzestrată cu calităţi terapeutice deosebite. Mi-am zis: dacă o biată ciupercuţă i-a sedus pe autorii tehnologiilor celor mai înalte, trebuie să fie ceva de capul ei!  Nu m-am înşelat deloc. Când am aflat ce virtuţi are, mi-am adus aminte de nişte prieteni care  nu  s-ar duce la medic în ruptul capului, de tratamente nici să nu audă. Unul dintre ei, care fuge de doctor ca dracul de tămâie, chiar mi-a strigat: „ de ce să mă duc, să-mi spună că o să mor?! ” Sigur că este o părere greşită a unora, dar, până se hotărăsc prietenii mei  să descopere că medicul nu este un bau-bau, m-am gândit să le recomand ciuperca minune.

 Sporeşte acţiunea tratamentelor medicamentoase

       
 Daniela Cismaru Inescu
 
       Iată ce spune Daniela Cismaru Inescu, fata prin intermediul căreia ciuperca a ajuns în România: „Agaricus este un produs  care se comercializează în mai multe ţări, autorizat în România şi distribuit  în anumite farmacii. Fiind un supliment alimentar,  nu există o doză fixă, dar  producătorul recomandă una sau două  pe zi, doar în bolile grave se pot lua trei doze. Praful de ciupercă poate fi consumat şi preventiv, mai ales că are în compoziţia sa elemente care întăresc imunitatea organismului. Cazuistica arată rezultate pozitive în cancerele de colon, de ficat, de plămâni, de pancreas. De asemenea, are efecte pozitive şi asupra sistemelor: digestiv, circulator, osos, nervos, cutanat. În cazuri de răceală, rezultatele se văd încă de la prima doză, adică nu mai curge nasul şi capul nu ne mai doare. În curele de slăbire se poate lua câte o doză înaintea fiecărei mese, într-un pahar mare cu apă. Suplimentul reduce pofta de mâncare, combate constipaţia şi grăbeşte arderile. Luată în paralel cu  tratamentele medicamentoase, le sporeşte acţiunea de la 3 până la 7 ori şi  reduce eventualele efecte secundare”.

Cancerul şi ciuperca minune

   
 Remisii ale tumorilor sub influenţa ciupercii


   Lucrul cel mai important este că produsul conţine şase tipuri de steroizi   care ajută la stoparea numărului de celule canceroase.În plus,  micşorează considerabil efectul negativ al citostaticelor şi  radioterapiei, durerile de orice fel dispar, ca urmare morfina poate fi eliminată progresiv.  De asemenea, sub influenţa ciupercii minune , pacientul nu mai are stări de vomă, pofta de mâncare revine,  organismul îşi recapătă energia şi, foarte important, tumorile se micşorează.
Ciuperca ajută cu atât mai mult cu cât boala este depistată mai devreme. S- a spus chiar că este un miracol  faptul că, sub influneţa acestui supliment,  mulţi bolnavi de cancer au reuşit să se îngraşe puţin. În realitate, ciuperca nu îngraşă, ci tinde să aducă organismul la normalitate.   
 Jacque  Oyama, aflat într-o permanentă legătură cu specialiştii oncologi din Japonia, afirmă că, dintre toate tipurile de cancer,  cele mai spectaculoase rezultate s-au înregistrat în cancerele de intestin gros şi plămâni.

Metalele grele şi Doctorul Agaricus

    Domnul Oyama şi ferma de ciuperci

     Se ştie că în marile aglomerări urbane, cum ar fi  Bucureştiul, aerul nu este tocmai curat, astfel că multe persoane sunt intoxicate cu metale grele. Acestea absorb toată resursa vie, creează inhibiţii care de obicei sunt sesizate la nivel vibratoriu. Pentru ca un produs naturist oricare ar fi el, să aibă eficacitate, organismul trebuie curăţat de aceste metale grele, altfel rezultatele vor fi nule. Din fericire, ciuperca Oyama Agaricus Blazei Murill elimină aceste metale grele din organism, făcând o detoxifiere generală a organismului. Cum de are această ciupercuţă fragilă atâtea calităţi?! Ei bine, condiţiile de cultivare şi procesare sunt deosebite, iar oamenii care fac acest lucru sunt foarte dedicaţi. Ca o paranteză, am aflat că la fermele Oyama, muncitorii primesc un salariu de şase ori mai mare decât ar fi normal,  şi asta pentru că timp de 16 ore pe zi trudesc  printre rândurile de  Agaricus.Mai mult, ciuperca are nevoie de un spaţiu izolat ( nu se cultivă în apropierea vreunei exploatări - de beton, de exemplu) , ca să nu-i modifice compoziţia.
  Agaricus este leacul pentru toate bolile, pe care locuitorii din Piedade,  Brazilia l-au moştenit de generaţii,  de la incaşi.    

Rezultate mai rapide în România decât în Japonia

      Când produsul a pătruns pe piaţa românească şi oamenii l-au descoperit, nimeni nu se aştepta să se înregistreze rezultate aşa rapide. Unii chiar au exclamat entuziasmaţi: „dacă aş fi ştiut mai devreme, multă suferinţă aş fi evitat!” Am întrebat câţiva specialişti români ce părere au despre faptul că în România rezultatele sunt mai rapide decât în Japonia. Părerile au fost împărţite: unii cred  că  psihologia românului , care este mult mai simplă decât a asiaticului, reprezintă cheia;  alţii consideră că, de vreme ce  suplimentul face o detoxifiere a organismului, bolile pot fi învinse mai uşor; iar o altă categorie este de părere că rezultatele în Japonia sunt mai lente,  deoarece japonezii au o alimentaţie mai sănătoasă decât a noastră. Însă toţi au fost de acord că, fiind un produs sută la sută natural, organismul  îl recunoaşte şi reacţionează imediat.

Elimină stresul, întinereşte organismul  şi îmbunătăţeşte memoria

 Jaque Oyama si Daniela Cismaru Inescu


  Suntem stresaţi, agresaţi de toate problemele care ne copleşesc şi tot mai des avem nevoie de doctor.Oare ciuperca minune ne ajută să ne recăpătăm seninătatea şi calmul? Iată ce spune omul care cultivă această ciupercă: „ produsul are în compoziţie elemente asemănătoare medicamentelor care se folosesc în terapia stresului, respectiv  fenil-alanină, care are proprietatea de a relaxa nervii. De asemenea, ciuperca ajută şi în caz de depresie. Crizele scad în intensitate, aducând progresiv întregul organism în echilibru”. 
   Mai mult, suplimentul are capacitatea de a îmbunătăţi memoria. Cum face?!  Se ştie că omul foloseşte doar 10 la sută din capacitatea reală a creierului. Dacă o sinapsă ( regiunea de comunicare dintre doi neuroni) se deteriorează, ea nu mai poate fi refăcută. Sub influenţa ciupercii, sinapse care n-au fost niciodată folosite (acestea fac parte din procentul 90 la sută din creier care „doarme”),  încep să se reactiveze.
  Se spune că ceea ce  avem în interior se vede în exterior. Ciuperca minune are proprietatea de a întineri organismul sau, dacă vreţi, de a  încetini îmbătrânirea. Logic, dacă ciuperca detoxifiază organismul, adică elimină tot ceea ce ne face rău, pielea rămâne curată şi netedă.  În ziua interviului, am asistat la o discuţie între profesorul Oyama şi o altă persoană:  „ Compară mâna mea cu a ta!, a spus profesorul.  Se vede cu ochiul liber că nu este nicio  diferenţă, doar că eu am aproape 70 de ani, iar tu doar 30”. 

Fertilitatea, o problemă a cuplului

    Există o adevărată dramă a femeilor care nu pot avea copii.  Nevoia de a se împlini ca mame este foarte puternică, aşa încât multe dintre ele apelează la tratamente mai mult sau mai puţin severe.
    Pe la vârsta de 27 de ani, Daniela Cismaru a făcut nişte analize, în urma cărora medicii au sfătuit-o să ia măsuri dacă vrea un copil, căci mai târziu ...nu o să se mai poată! Prin urmare, a luat câte două pliculeţe de praf de ciupercă pe zi, timp de două luni, iar  acum este o mamă fericită.  
     Am vrut să aflu  mai multe informaţii pe tema fertilităţii, iar profesorul Oyama mi-a explicat că, în unele cazuri, este nevoie de implicarea ambilor parteneri:  „ Chiar dacă este o diferenţă mare între culturile noastre, din câte ştiu eu,  corpul uman are aceeaşi structură. Pentru ca doamnele să rămână însărcinate, domnii trebuie să aibă un anumit număr de spermatozoizi. În Japonia,  acest lucru reprezintă o adevărată problemă, căci din cauza stresului şi a altor condiţii nefavorabile, numărul spermatozoizilor scade foarte mult. Şi dacă ambii parteneri consumă acest supliment, şansele să apară o sarcină cresc foarte mult”. 
     Explicaţia este că în componenţa acestei ciuperci se află zinc şi oligoelemente, care ajută la fertilitate. Ca un efect secundar la capitolul fertilitate, dar pentru unii foarte important,  consumul regulat al ciupercii face ca bărbaţii să devină tot mai activi din punct de vedere sexual.

Recomandată în diabet şi tensiune

    Insulina este un hormon secretat de pancreas şi are rolul de a regla cantităţile de glucoză din sânge.  Este esenţială pentru funcţionarea normală a organismului, iar un dezechilibru al acestui hormon duce la boala numită diabet. Vestea bună este că ciuperca minune reglează glicemia, iar restricţiile alimentare pot fi reduse. Agaricus ajută pancreasul să producă atâta insulină cât are nevoie şi mai ales ca aceasta să fie recunoscută de organism. Datorită aportului de  aminoacizi şi zinc, are loc o stimulare a producţiei de insulină,  prin vitalizarea funcţiei pancreasului.  Profesorul Oyama a avut probleme cu glicemia şi tensiunea, iar remediul a fost această ciupercă: „ vreau să mă simt bine, aşa că beau mai mult Agaricus şi mănânc cam tot ce-mi place!” Dumnealui recomandă acest supliment în aproape toate afecţiunile, deoarece  nu putem lua din alimentaţie toate elementele de care avem nevoie , lipsa acestora ducând la ruperea echilibrului organismului.  

Un mister care aşteaptă să fie descoperit



      Efectele extraordinare ale acestei ciuperci sunt o continuă provocare pentru medicii şi cercetătorii din Japonia. Ei sunt convinşi că, pe lângă cele 120  de elemente (vitamine, minerale, aminoacizi) pe care le conţine, în ciupercă mai există ceva nedescoperit care le leagă pe toate. Ei spun că acela care va decoperi elementul misterios va lua premiul Nobel. Profesorul Oyama crede că una dintre explicaţiile acestui mister ar fi că pământul pe care cultivă ciuperca minune a fost născut din mare,  în urmă cu peste două milioane de ani, şi că  ar avea proprietăţi deosebite. Profesorul ţine foarte mult la calitate, de aceea, până să ajungă la pacient, produsul trebuie să treacă zeci de teste:  „de câte ori vorbiţi despre această ciupercă,  precizaţi că este vorba despre Oyama Agaricus Blazei Murill, deoarece numai produsul acesta are o garanţie a calităţii. În Japonia, de exemplu, sunt foarte multe persoane care cultivă ciuperca în grădina proprie sau pe balcon, dar acest lucru nu înseamnă că obţin acelaşi rezultat. Analizele de laborator arată o mare diferenţă, deoarece atât pământul pe care se cultivă, cât şi condiţiile climaterice,  sunt diferite. Oyama Agaricus este făcut în aşa fel încât organismul bolnav să poată asimila toate cele 120 de elemente  pe care le conţine”.

Hai să facem treabă!

    


     Profesorul Oyama crede cu tărie că nu el a ales ciuperca, ci ea l-a ales pe el . Se poate spune că s-au „căsătorit”,  de vreme ce astăzi îi poartă numele. Prima întâlnire nu a fost seducătoare, căci domnul Oyama a beneficiat de calităţile ei vindecătoare, apoi a uitat-o. Asta se întâmpla cu mulţi ani în urmă în Brazilia, când o durere de cap însoţită de temperatură i-a schimbat programul de afaceri. La insistenţele unui localnic, a acceptat să ia remediul, şi-a revenit, dar incidentul nu a lăsat urme în sentimentele sale. Peste ani, când sănătatea domnului Oyama dădea din nou semne de şubrezire, ciuperca misterioasă a revenit cu o nouă strategie de „cucerire”. De astă dată,  planul i-a reuşit: „ Nu eu am căutat afacerea asta, Agaricusul umbla prin lume şi se întreba: oare cine poate să mă ajute să ajung la bolnavi ?  Şi m-a găsit pe mine! Să ştii, chiar şi  medicii care  o recomandă  pacienţilor  au fost aleşi de ea, nu invers”. Apoi se uită atent la mine şi foarte hotărât rosteşte: „ Tu crezi că a fost doar o întâmplare că ai scris despre ciuperca asta, dar, din punctul meu de vedere,  Agaricusul ştia că ai un dar de la Dumnezeu şi ţi-a şoptit: hai să facem treabă! În asta constă misterul acestei ciuperci!”
  
Cazuistică

    În arhiva cazuisticii din România s-au făcut analize înainte şi după folosirea acestui supliment, iar rezultatele s-au dovedit a fi de domeniul excepţionalului. Iată câteve exemple:

 * Camelia a suferit, la vârsta de 40 de ani, un accident cerebral vascular.Rezultatul a fost dramatic: paralizie pe partea stângă, tulburări hormonale grave, depresie, intrarea în menopauză şi  scăderea drastică a imunităţii. După numai şapte zile de tratament cu Oyama Agaricus Blazei Murill Bio Active MC, starea fizică a femeii s-a îmbunătăţit vizibil, iar analizele au arătat o   revenire spectaculoasă a organelor afectate. De plidă, starea inimii se îmbunătăţise cu 50 la sută, a ficatului cu 70 la sută , iar imunitatea crescuse cu 60 la sută. În plus, pacienta scăzuse în greutate cu 5 kilograme, iar menstra revenise la normal, deşi medicii o declaraseră ireversibilă.


  *Când durerile intense de cap ale Danielei Estrella  au scos la iveală o tumoră imensă pe creier de mărimea unei mandarine,  poziţionată pe centrul corpului calos, medicii au fost puşi în dificultate.  În plus, femeia, în vârstă de 42 de ani, suferea şi de  talasemie minoră, care, la biopsie, a provocat o  hemoragie internă. Ca urmare, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în timpul căreia partea de os care apăsa pe creier a fost înlăturată. După două săptămâni de comă, Danielei Estrella i s-a pus diagnosticul: tumoră malignă inoperabilă de gradul III. Transferată la secţia de oncologie a spitalului Fundeni, a urmat o serie de şedinţe de radioterapie intensivă, un program de recuperare fizică şi chimioterapie. În paralel, medicii naturişti i-au recomandat Ciuperca lui Dumnezeu. În urma acestui tratament, analizele au arătat o reducere a tumorii cu 60 la sută, iar starea fizică şi psihică este din ce în ce mai bună. Continuă să ia Oyama Agaricus pentru a preveni apariţia altei tumori.

 * I. C., în  vârstă de 52 de ani, din Bucureşti,  a fost operată de cancer mamar. Medicii i-au recomandat ciuperca lui Dumnezeu, care a reglat o mulţime de disfuncţii : insomniile au dispărut, pofta de mâncare a cresut, iar starea generală a organismului s-a îmbunătăţit vizibil. De asemenea, s-a constatat o  reglare a tranzitului intestinal,  ameliorarea manifestărilor menopauzei, etc. 
   
Georgeta Istrate


Produsul este importat de firma S.C. Euro Japan Trading S.R.L, telefon: 0244.376.099; 0723.933.017. Site: www.ejtrading.eu

Amănunte gasiti aici: 

2 comentarii:

  1. Oyama are dreptate cand sustine ca ciuperca isi alege colaboratorii; numai tu, descriind cu talentul tau recunoscut, calitatile terapeutice ale acesteia, puteai sa ma convingi sa fac o cura pt. hipotensiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello, i feel that i saw you visited my blog so i came to go back the
    favor?.I'm attempting to in finding issues to enhance my website!I assume its
    ok to make use of some of your ideas!!

    RăspundețiȘtergere

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...