marți, 2 noiembrie 2010

Diagnosticare computerizată şi tratament cu magneto-infraroşu laser
   
 
Se spune despre Elena Truţă  că este un ecograf viu, o adevărată uzină de vindecare...  În 15 ani de luptă cu bolile, Elena a înregistrat sute de vindecări. Mai nou, foloseşte un aparat de medicină cuantică  pe care ea însăşi l-a denumit “cinci medici într-unul”, despre care spune că o completează. Aparatul, de provenienţă germană, îmbină medicina tradiţională chineză cu cea alopată şi homeopatia, executând o diagnosticare computerizată completă. Investigaţia pe care o face constă în nişte măsurători electropuncturale polizonale care stabilesc starea energetică a organelor. Practic, cu ajutorul unor electrozi se induce un curent de slabă intensitate la nivelul membrelor superioare şi inferioare, iar corpul  răspunde acestor stimulări prin intermediul unui ecran. Dezechilibrele sunt urmare a hipo sau hiperactivităţii unui organ. Hipoactivitatea poate ajunge până acolo încât parametrii energetici să ajungă aproape de zero. În acest caz,  organul investigat înregistrează o degenerare ( din această categorie fac parte bolile grave, cum ar fi cancerul).La celălalt pol, hiperactivitatea arată un organ inflamat, aparatul redând exact gravitatea afecţiunii respective. Mai exact, detectează viruşii şi bacteriile, metalele grele din organism, testează şi arată dacă anumite medicamente, produse cosmetice sau anumite alimente sunt benefice sau nu pentru organism.  După ce afişează schema cu starea tuturor organelor, aparatul trage o concluzie şi recomandă cel mai potrivit tratament homeopat.

Suntem responsabili de bolile de care suferim

  Având bolnavul în faţă, Elena poate să spună care sunt şansele de vindecare. Aparatul de diagnosticare arată clar unde au loc pierderile energetice, iar tratamentul cu magneto-infraroşu-laser lucrează pe locurile cu probleme. Acolo unde este cazul, Elena completează tratamentul cu bioenergie, cristale, Reiki, etc : “Terapia este una totală, în sensul că o celulă funcţionează pentru întreg organismul şi invers. Abordarea este holistică şi se merge pe eliminarea cauzelor. Acestea pot fi psihoemoţionale, ştiut fiind că fiecare organ afectat are un corespondent în gândirea, sentimentele şi acţiunile noastre.  De exemplu, un ficat bolnav îl găseşti la o persoană mânioasă care, fără să-şi dea seama, creează terenul propice pentru boală. Pare greu de crezut, dar adevărul este că  suntem responsabili pentru bolile de care suferim”. Cauzele genetice, afirmă doctoriţa, sunt mai greu de înlăturat, căci lipsurile  din naştere nu se corectează uşor: “ Eu lucrez cu “materialul pacientului”. Or, se ştie că matricea a tot ceea ce reprezentăm noi este câmpul spiritual în care  există informaţia organelor. Dacă în perioada intrauterină, în zona picioarelor, de exemplu,  nu s-a format aura, omul nu va putea să meargă. Unde nu există câmp energetic, nici eu nu pot face minuni!” 

 Georgeta Istrate


Elena Truţă poate fi contactată la tel: 0769.43.43.80

Un comentariu:

  1. Metodele de tratament ale dnei Truta sunt cunoscute si folosite de majoritatea cabinetelor de medicina alternativa, dar aparatul de diagnosticare este atat de neobisnuit incat pare de domeniul fantasticului. Am sa-l recomand unor prieteni si, din curiozitate, am sa-i insotesc!

    RăspundețiȘtergere