Julien Prévieux, Scrisoarea numărul 9

    "Scrisorile trimise de Prévieux diverșilor angajatori care oferă poziții prin anunțuri de presă, și răspunsurile, mai mult sau mai puțin atente, ale acestora, compun o reflecție complexă și plină de umor despre muncă și valoare socială.
   De-motivarea afectată de artist este ocazia de a folosi în răspăr locurile comune și retorica scrisorii convenționale de motivație, dar și de a inventa, într-un experiment literar extins, zeci de voci care își enunță, din varii motive, indisponibilitatea de a se integra unui trai productiv din punct de vedere economic, reticența și izolarea ".
 (Catalog Expoziția Specii de spații, pagina 76).






PRIMĂRIA ORAȘULUI DOMOMT caută UN ȘOFER PENTRU TRANSPORTUL ÎN COMUN

Misiuni

*Asigură  transportul călătorilor pe teritoriul Domont (linie internă), vinde bilete de transport și controlează biletele

 Profil :

Permis de transport în comun (permis D)- obligatoriu, experiență în transportul de persoane, deschidere, politețe, punctualitate.

Constrângerile postului :
* program de lucru 6,30 - 9,30 și 16 - 20 în fiecare zi, mai puțin în weekend, concediu obligatoriu în perioada în care nu funcționează linia (luna august).

Condiții de recrutare

* Salariu 1284 euro brut lunar, contract pe perioadă determinată, cu posibilitate de reînnoire, disponibil imediat.

Vă rugăm să trimiteți candidaturile care să conțină CV + scrisoare de intenție, în atenția Domului  Primar ...



 Aş prefera să nu...

Stimate Domnule Primar,

      Vă scriu ca urmare a anunțului apărut în ziarul "Piața muncii ". Aș prefera să nu asigur transportul de călători pe teritoriul Domont. Aș prefera să nu vând bilete de transport. Aș prefera să nu controlez biletele. Aș prefera să nu fiu titularul unui permis D. Aș prefera să nu dețin experiență în transportul de persoane. Aș prefera să nu fiu deschis și politicos. Aș prefera să nu fiu punctual. Aș prefera să nu lucrez de la 6,30 la 9,30 și de la 16 la 20 în fiecare zi mai puțin în weekend. Aș prefera să nu-mi iau concediu obligatoriu în funcție de perioada când nu funcționează linia, adică în luna august. Aș prefera să nu fiu remunerat cu 1284 euro brut pe lună.

Aș prefera să nu am contract pe perioadă determinată. Aș prefera să nu fiu șofer de transport în comun.


În așteptarea răspunsului dumneavoastră, cu stimă,

Julien Prévieux



 Scrisoarea dumneavoastră mi-a atras pe deplin atenţia...

Stimate Domn,

Scrisoarea dvs. a cărei referință a fost menționată mai sus, mi-a atras pe deplin atenția.

Dar, în ciuda interesului pe care-l reprezintă candidatura dvs., regret să vă informez că nu putem da curs favorabil solicitării dumneavoastră.

Dorindu-vă multe reușite în demersurile dvs. ulterioare și regretând că nu vă pot da un răspuns mai bun, cu stimă,

Jean-François AYROLE
Prim Viceprimar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...