Julien Prévieux, Scrisoarea numărul 11


    "Scrisorile trimise de Prévieux diverșilor angajatori care oferă poziții prin anunțuri de presă, și răspunsurile, mai mult sau mai puțin atente, ale acestora, compun o reflecție complexă și plină de umor despre muncă și valoare socială.
   De-motivarea afectată de artist este ocazia de a folosi în răspăr locurile comune și retorica scrisorii convenționale de motivație, dar și de a inventa, într-un experiment literar extins, zeci de voci care își enunță, din varii motive, indisponibilitatea de a se integra unui trai productiv din punct de vedere economic, reticența și izolarea ".
 (Catalog Expoziția Specii de spații, pagina 76).










Primăria orașului Arnouville-les-Gonesse, recrutează în condiții de funcționar public sau non funcționar public

Un Responsabil al Serviciului Clădiri


Sub autoritatea Directorului de Serviciu Tehnic, vă ocupați de clădiri noi, dar și de programe de reparații importante ale clădirilor publice. Participați la elaborarea de programe de lucrări anuale, coordonați și controlați lucrările incredințate companiilor sau realizate în regie proprie. Monitorizați contractele de mentenanță, de întreținere, controalele tehnice regulamentare și comisiile de siguranță a muncii.

Responsabil de echipa alocată serviciului clădiri, redactați caietul de sarcini și licitațiile pentru sectorul dumneavoastră.

Cu o instruire tehnică de școală post liceală sau universitar în clădiri de geniu civil, cunoașteți procedurile de licitații publice și regulamentele din domeniul siguranței muncii, clădirilor publice. Apt pentru a conduce o echipă riguros și discret, sunteți comunicativ și bun organizator. Disponibil, aveți simțul serviciului public, cunoașteți instrumente informatice și aveți un permis de conducere categoria B.

Remunerație conform statutului de funcționar public, regim de indemnizații, primă la final de an.




Stimate Domnule Primar,

Ja ba bo bu ko lo ka kruck krax krax toulurpinouuuuille. Bo co gru gu co lo vo ta brix gretripunule. Prestalapapinaire avistabix avilililaviropire.......
În așteptarea răspunsului dumneavoastră, vă rog să primiți, Doamnă, Domnule, asigurarea înaltei mele considerații

Julien Prévieux






Răspunsul Primăriei

Stimate Domn,

Ca urmare a anunțului care a fost difuzat referitor la recrutarea unui Responsabil pentru Serviciul Clădiri, luăm la cunoștință candidatura dumneavoastră.

Vă informez că dosarul dumneavoastră a fost înregistrat și că va face obiectul unei analize în vederea unui interviu în luna septembrie.

Cu stimă,
Pentru Primar,
Adjunctul delegat ,
Pascal DOLL



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...