Julien Prévieux, Scrisoarea numărul 13


    "Scrisorile trimise de Prévieux diverșilor angajatori care oferă poziții prin anunțuri de presă, și răspunsurile, mai mult sau mai puțin atente, ale acestora, compun o reflecție complexă și plină de umor despre muncă și valoare socială.
   De-motivarea afectată de artist este ocazia de a folosi în răspăr locurile comune și retorica scrisorii convenționale de motivație, dar și de a inventa, într-un experiment literar extins, zeci de voci care își enunță, din varii motive, indisponibilitatea de a se integra unui trai productiv din punct de vedere economic, reticența și izolarea ".
 (Catalog Expoziția Specii de spații, pagina 76).








KNAUF TENCUIELI,
Pentru serviciul nostru de Mentenanță, recrutăm:

ELECTRICIAN

* absolvent de școală postliceală tehnică de întreținere sau electrotehnică
* se cere nivel bun de întreținere și reglementare
* cunoștințe despre automatizări reprezintă un plus
* se acceptă debutanți, se lucrează în schimburi








Stimate Domn,

Vă scriu ca urmare a anunțului apărut în ziarul" Piața Muncii " din august 2007. După ce am refuzat posturi de asistent tehnic și comercial, manager, conducător de linii automatizate, kinetoterapeut, electromecanic, operator climatizare, responsabil livrări, contabil, șef lucrări, agent anchete tehnice, operator tehnic, instalator, operator sisteme de încălzire, mecanic, anestezist, automatist, redactor șef adjunct administrativ confirmat, montator, consilier în domeniul imobiliar, cablor, controlor metalurg, arhitect, proiectant, conceptor, frezor, turnător, șef de echipă, montator, șef de bussines unit, responsabil afaceri de reglementare, lăcătuș, fabricant de boilere, coafor, șofer, chelner și gestionar șef, tehnician rectificare dantură, operator, vânzător de mașini, operator țevi, trezorier central, ajustor croitorie, ajustor celulă, supraveghetor de producție, agent de serviciu tehnic, zidar..........., am plăcerea de a vă anunța că refuz postul de electrician pe care îl propuneți.

În așteptarea răspunsului dumneavoastră, vă rog să primiți, Doamnă, Domnule, asigurarea înaltei mele considerații.

Julien Prévieux




KNAUF TENCUIELI


Răspuns la candidatura dumneavoastră

Stimate Domn,
Luăm la cunoștință refuzul dumneavoastră pentru postul pe care-l oferim, refuz exprimat prin scrisoarea din 14 august.
Mult succes în căutările dvs., cu stimă,

Daniel RUBIO

Responsabil întreținere Electrică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...