Cu toate vocile sale, Universul te cheamă 2



Pământul este mic în comparaţie cu universul din tine!

    Cu toate vocile sale, Universul te cheamă la implicare, la viaţă! Observă cum răsare şi apune soarele, dar nu de acolo din îngustimea camerei tale întunecoase, a cărei fereastră oricum o acoperi cu draperia, ci vino afară, în câmpie, sau mergi în vârf de munte pentru o perspectivă mai largă!

   S-ar putea ca la finalul vieţii, după ce vei fi descoperit nu ştiu ce mecanism care uşurează munca oamenilor să-ţi dai seama că cel mai măreţ lucru pe care trebuia să-l descoperi, este iubirea, nu obligatoriu pentru toţi oamenii cu toate că şi aceasta este importantă, eu vorbesc despre iubirea personală. Acea iubire care te completează şi care îţi face vioara sufletului să cânte o muzică unică, ce ţi se potriveşte numai ţie; iubirea pe care poţi să o dai şi pe care poţi să o primeşti; iubirea care rodeşte un muguraş ce-ţi seamănă şi pe care tu, cu iubirea inimii tale, poţi să-l înfloreşti. După ce vei fi experimentat iubirea în exterior, apropo de planetă şi de oamenii ei, când vei descoperi iubirea din interior, îţi vei da seama că pământul este mic în comparaţie cu universul din tine. Şi vei descoperi în inocenţa unui copil fericirea de a avea  abilitatea de a iubi.

Georgeta 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...