Julien Prévieux , Scrisoarea numărul 5

   
 "Scrisorile trimise de Prévieux diverșilor angajatori care oferă poziții prin anunțuri de presă, și răspunsurile, mai mult sau mai puțin atente, ale acestora, compun o reflecție complexă și plină de umor despre muncă și valoare socială.
   De-motivarea afectată de artist este ocazia de a folosi în răspăr locurile comune și retorica scrisorii convenționale de motivație, dar și de a inventa, într-un experiment literar extins, zeci de voci care își enunță, din varii motive, indisponibilitatea de a se integra unui trai productiv din punct de vedere economic, reticența și izolarea ".
 (Catalog Expoziția Specii de spații, pagina 76).





Trebuie să fii campion!!!

Dumneavoastră, peste un an?

Responsabilul unui centru de profit cu bugetul dumneavoastră și Managerul unei echipe?

Trebuie să fii campion!

Marcă a grupului Carrefour, Champion are în prezent 1000 de super și hipermagazine.
Echipele pasionate fac dinamismul Champion în Franța și în străinătate.

MANAGER DE RAION

TINERI ABSOLVENȚI - bacalaureat +școală postliceală /colegiu (2-3 ani)


  Absolvent de școală postliceală sau colegiu (bacalaureat +2-3 ani), specializare comercială sau agro-alimentară, aveți sub 26 de ani sau o experiență reușită în domeniu. Vă place comerțul, sunteți lider și aveți simțul gestiunii.

MANAGER DE RAION

EXPERIMENTAȚI

Adevărat profesionist, aveți o experiență reușită în managementul echipei, flerul dumneavoastră comercial este un atu pentru succesul dvs.

După  un training în care se vor alterna stagiile în magazin cu școala raion, veți prelua responsabilitatea unui centru de profit, din punct de vedere cifră de afaceri, rezultate și management.

   Salariul dumneavoastră va avea o componentă fixă pe 13 luni, o primă individuală de rezultat, o primă colectivă și participare la rezultatele mărcii.

VĂ RUGĂM SĂ NE TRIMITEȚI CANDIDATURA (CV., POZĂ ȘI SCRISOARE DE MOTIVARE)........





De ce trecutul meu este backgroundul cel mai bun pe care-l căutați.



Stimată Doamnă, Stimate Domn,


     Vă scriu ca urmare a anunțului referitor la postul de manager experimentat de raion. Un scurt istoric pentru a vă arăta de ce trecutul meu este backgroundul cel mai bun pe care-l căutați. Să ne întoarcem împreună în timp, în primăvara lui '92. Terminam atunci pe locul 2 campionatul Franței de skate - board /freestyle la Blagnac cu un run de mutant: switch stance fip 360°, impossible flip, klickflip nose manual 180°...! old style criminal, excelent cu kripto - trycks   nebunești.
     Dar, decepție nemaipomenită, nu sunt bine primit și nu mi se acordă locul de campion. Doi ani mai târziu, disciplina dispărea, street-ul se impunea cu majoritatea trick-urilor peste borduri, șine și peste 1o trepte, freestyle-ul era periclitat și murea la foc încet,adăugându-se unor alte discipline decazute, (slalom and co).

 N-am competențele necesare pentru a lucra pentru dumneavoastră
 
   În afară de Rodney Mullen care se scoate adaptând câteva trick-uri, (casper-slide, dark-slide), toată lumea trece rapid la street, încercând să uite rapid această disciplină despre care nu se mai vorbește decât în manualele de tricotaj. Nu este nesemnificativ faptul că rememorez astfel de amintiri frumoase. De fapt, n-am fost niciodată campion, așadar n-am competențele necesare pentru a lucra pentru dumneavoastră.

Cinstit, vă refuz oferta și nu îmi anexez CV-ul.

În așteptarea răspunsului dumneavoastră, cu stimă,
Julien Prévieux





Vă dorim succes rapid!


Stimată Doamnă, Stimată Domnișoară, Stimate Domn,

Ca  răspuns la candidatura dumneavoastră, regretăm să vă informăm că nu-i putem da curs favorabil.


Vă dorim succes rapid în căutarea unui loc de muncă.

Cu stimă,
.......



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...