Grâul încolţit menţine sănătatea şi tinereţea organismului



 Cu ceva vreme în urmă, aveam probleme serioase de sănătate. La un moment dat, o prietenă mi-a recomandat un bioenergoterapeut din Republica Moldova. Era o doamnă, nu-mi mai amintesc numele, dar pot să spun că, în prima şedinţă de bioenergie, am avut o reacţie ciudată. Pur şi simplu mi-am pierdut cunoştinţa, iar când m-am trezit eram deja întinsă pe un pat. M-am simţit puţin jenată, văzând că sunt înconjurată de ceilalţi pacienţi,  care se uitau la mine ca la o  extraterestră. Terapeuta m-a liniştit, spunându-mi că prea multa energie pe care am primit-o, m-a dărâmat. Apoi, a adăugat că nu trebuie să-mi fac  griji, că reacţia corpului meu este un semn bun, că nu sunt singura pacientă care a reacţionat aşa. Pe moment nu am crezut-o, dar timpul a dovedit că avusese dreptate (am făcut vreo 15 de şedinţe).

 Un tratament miraculos

  Încă ceea ce mi-a rămas de la această doamnă este  un „tratament” de-a dreptul miraculos. În paralel cu şedinţele de bioenergie, trebuia să consum grâu încolţit: „ spălaţi o mână de grâu, puneţi-l într-un vas, acoperiţi-l cu apă şi lăsaţi-l aşa timp de 20-24 de ore. Apoi scurgeţi apa complet şi, la un interval de 6-8 ore, stropiţi grâul , aşa încât apa să nu-l  acopere, căci există pericolul să prindă mucegai. Grâul va începe să încolţească (cam 2 mm, iar firişoarele de rădăcină să ajungă cam 5 mm), atunci este bun de consumat.  Ca să aveţi în fiecare zi, puneţi în alt vas o altă cantitate de grâu şi tot aşa pentru a avea zilnic. Puteţi lua cam 3-6 linguri pe zi, iar, pentru cei dintre dumneavoastă care aveţi copii şi vreţi să le aplicaţi tratamentul, cantitatea  se înjumătăţeşte. Pentru cei mai mici doza se reduce la 1-2 linguriţe. O cură cu grâu încolţit durează cam 3-4 săptămâni”. Nu ştiu dacă bioenergia, grâul sau amândouă au fost de vină, dar eu chiar mi-am rezolvat problemele de sănătate.

 Principiul vieţii

  Se pare că grâul este de-a dreptul miraculos, printre multele sale beneficii numărându-se şi cel al menţinerii tinereţii. Nu-i aşa că sună promiţător?  Făcând o mică investigaţie, iată ce am descoperit: luat cu consecvenţă, grâul încolţit  poate vindeca o mulţime de boli, poate elimina chiar şi tumori. Cândva, am auzit o pildă, pe care simt nevoia să v-o spun: un profesor, care era şi om de ştiinţă, a spus studenţilor lui că poate să facă un bob de grâu similar cu unul natural. Bobul  va arăta la fel, dar nu va avea aceleaşi calităţi ca cel original. De ce?! Pentru că bobul adevărat ascunde în el prinicpiul vieţii!  Ei bine, revenind la tema noastră, acest principiu al vieţii, aflat în stare  latentă, devine activ prin provocarea încolţirii. Prin consum,  toate acele substanţe pe care grâul încolţit  le conţine,  atât de preţioase şi necesare vieţii,  conlucrează la vindecarea noastră fizică şi psihică.

 Vindecă aproape toate bolile

   

    O interlocutoare mi-a spus că, ani la rând, a căutat o metodă prin care să stopeze căderea părului. Mi-a mărturisit că se simţea foarte vinovată când ceilalţi membri ai familiei îi făceau observaţie : „laşi păr peste tot!” Dincolo de aceste remarci o mai chinuia şi  propria suferinţă, căci, după cum ştiţi şi voi , pentru o femeie podoaba capilară este extrem de importantă.  Ei bine, germenii de grâu i-au rezolvat problema . Tot ea mi-a spus că , uneori, din comoditate,  foloseşte fulgi de  grâu germinat, produs pe care-l cumpără de la farmacie. Probabil mimica feţei mele arăta îngrijorare, căci imediat a simţit nevoia să precizeze că, nefiind prelucrat termic, produsul din comerţ îşi păstrează toate  calităţile terapeutice, adică toate   vitaminele, mineralele şi enzimele rămân la locul lor.
    În concluzie, grâul încolţit face minuni, dintre care amintesc doar câteva:  reface acuitatea vizuală, catifelează pielea, reduce nervozitatea, întăreşte dantura,elimină acneea, reglează greutatea corporală, elimină impotenţa şi sterilitatea, este indicat în anemii, insomnii, migrene, elimină tumorile de orice natură, combate cancerul, etc.

Georgeta Istrate   

5 comentarii:

  1. Cred ca este leacul minune - pe care il caut de atata amar de vreme - si care, sper, ma va face mai tanar, mai frumos si, mai ales, mai destept (si, poate, cu atatea calitati, un pic mai...bogat!).

    Cu stima si recunostinta, Quasimodo

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca are dreptate fratele Quasy. Pare o reteta demna de toata increderea, drept pentru care iti multumesc.

    La soeur du Quasy

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi amintesc sa fi avut vreo sora, dar, daca esti la fel de "frumoasa" ca mine, este posibil. (Cand am sa-i fac o vizita lui tata Victor Hugo, am sa-l intreb.)

    Quasimodo

    RăspundețiȘtergere
  4. Bon voyage, mon frere! J'attends reponse du pere Victor Hugo.

    Ta "belle" soeur

    RăspundețiȘtergere
  5. "Frumoasa" mea surioara, placut surprins de fluenta francezei tale, te rog sa-l vizitezi - urgent - pe dragul nostru tatic, V.H., pt. a lamuri, definitiv, situatia noastra familiala.
    Drum bun!

    Quasimodo

    RăspundețiȘtergere

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...