Colonhidroterapia este baza tuturor vindecărilor (5)





Obezitatea şi colonul

    Sigur că există o legătură între acestea! Dacă nu avem cel puţin un scaun pe zi, reziduurile stocate în organism încetinesc funcţiile metabolismului. Urmează starea de disconfort, de oboseală, apoi  uşor, uşor se adună kilogramele. Evacuarea zilnică este vitală. Pentru a preveni o astfel de situaţie o hidratare corespunzătoare, un stil de viaţă echilibrat şi un pic de mişcare  ar constitui formula ideală pentru sănătate.  Or, colonhidroterapia vine să îmbunătăţească tranzitul intestinal. Acest lucru face ca abdomenul să scadă în volum, iar circulaţia sângelui se ameliorează simţitor: „ Când ne trezim dimineaţa, pe stomacul gol, ar trebui să bem un pahar de apă caldă cu un pic de lămâie pentru a alcaliniza  şi a stimula mişcările intestinale.  Putem considera astfel că dimineaţa avem şi un duş interior pe lângă cel exterior, pe care ne place atât de mult să-l facem. Dacă în timpul zilei ne hidratăm corect, avem un scaun  asigurat în fiecare zi. O hidratare corectă presupune consumul a 1,5 - 2,5 l lichide, în special apă. La nivel de hidratare, în afară de apa plată intră şi sucurile de fructe preparate în casă. Supele, ceaiurile,  smothiurile sunt secundare. Dacă nu e suficient de multă hidratare cu apă, celelalte băuturi nu susţin aportul necesar peste zi”.

 O mie de simptome...


      Există o listă întreagă de afecţiuni care sunt eliminate după ce s-a făcut o curăţare a colonului. Aşa că, la finalul acestui material, am să dau site-ul clinicii unde puteţi afla despre fiecare boală ce poate eliminată sau ameliorată prin această procedură. Totuşi, am întrebat-o pe Cristina despre diversele simptome pe care pacienţii le reclamă atunci când vin la terapie: „depinde , unele persoane pot avea  dureri de cap , stări de oboseală acută,ameţeli, stări de disconfort la nivel abdominal, faptul că nu ies corect la toaletă, simt anumite greutăţi în a elimina scaunul, etc. Pe de altă parte, sunt  cazuri în care nu există vreun  simptom, dar oamenii vin la terapie o dată sau de două ori pe an, pentru a-şi păstra organismul în stare bună”.  Nu ştiu de ce, dar o întreb dacă această colonhidroterapie poate alunga lenea. Ea râde, mă mai întreabă o dată să se asigure că a înţeles întrebarea: „ da, la unele persoane poate fi şi lenea o cauză a unui colon încărcat. Explicaţia este că, din păcate, aceste reziduuri lipite de  pereţii colonului, pot îngreuna multe procese”. Aflu că şi pe partea aparatului genital, atât la femei cât şi la bărbaţi,  terapia ajută, eliminându-se multe din suferinţele pe acest segment. De asemenea, se detensionează ficatul, rinichii, splina.


Georgeta Istrate



Date de contact
Telefon: 0768 970 031
http://clinicaremedium.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...