Terapeut Coca Ciudin (IV)





Bolile sunt lecţii de viaţă neînvăţate


  Coca este foarte mândră de realizările ei. Spune că nicio  altă meserie nu i-ar fi dat atâtea satisfacţii ca aceasta.Îmi povestşte despre copiii care aproape că mureau în braţele mamelor lor şi pe care i-a vindecat cu esenţe florale : “acestea lucrează atât de bine la nivel emoţional, încât pot corecta o mulţime de dezechilibre. Totul este să ştii ce floare să alegi”. Înainte să înceapă un program de vindecare, cere voie divinităţii .Dacă nu primeşte permisiunea,  trimite bolnavul la medicul alopat sau la preot, după caz. Negarea ajutorului vine din faptul că boala respectivă poate fi o lecţie şi, până ce bolnavul nu o conştientizează şi nu şi-o însuşeşte, nu trebuie ajutat.Dacă omul evoluează pozitiv, terapeutul poate primi acceptul din partea divinităţii: “bolile îşi pot avea cauza în  gânduri negative, frici, emoţii necontrolate sau pot fi reminiscenţe sau lecţii neînvăţate din vieţile anterioare”.


Cazuistică

* Aurelia S.  făcea naveta cu... bicicleta,  între Bolintin şi Bucureşti, pentru că maşinile îi provocau o stare de vomă. În timpul anamnezei, terapeuta descoperă că, în copilărie, aceasta mâncase...săpun de rufe! Problema a fost remediată cu ajutorul esenţelor florale, care au capacitatea de a elimina emoţiile negative şi fricile de tot felul.


* Maria Constantin, în vârstă de 65 de ani, avea o poliartită reumatoidală , boală ce o ţintuise într-un cărucior, încă din anul 1971. Patul de jad i-a redat mobilitatea. Spre uimirea familiei, Maria a schimbat căruciorul suferinţei cu o geantă pentru cumpărături.

* Eugenia R. era mereu abătută, o durere de coloană îi înconvoiase trupul şi-i umilise sufletul. Iată ce spune pacienta, după 15 şedinţe pe patul de jad, în combinaţie cu bioptronul : “a mă ridica din pat era un calvar. Acum merg dreaptă, iar dimineţile mele nu mai sunt umbrite de dureri”.

* După o operaţie de varice, Elenei V. i s-a învineţit piciorul şi a umblat multă vreme purtând fuste lungi. Mai întâi,  Coca i-a făcut o echilibrare mentală cu energie şi culoare, apoi a folosit bioptronul şi a patul de jad. De la a treia şedinţă, piciorul a început să capete o culoare normală şi pielea să devină foarte fină. Înţepăturile dispăruseră, iar circulaţia periferică (stimulată şi de placa de turmalină),  s-a îmbunătăţit considerabil.

 Georgeta Istrate

                              Contact cabinet

·                        
·                                 Telefon:0733314390 sau 0747640856
·                                 Website:www.romedic.ro/aum-terapii-complementare
·                                  www.aum-terapii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...