Teslatronul - metodă de vindecare prin refacerea potenţialului electric al organismului (I)



     Din punct de vedere al sănătății, se poate spune că viața înseamnă și  potențial electric  celular. Cu cât acesta este mai mare, cu atât suntem mai sănătoși și mai fericiți. Când scade, apare pericolul bolilor de tot felul. De aceea, este bine să păstrăm acest potențial electric la valori cât mai mari, pe cât posibil, toată viața. 


Invenţia lui  Nicola Tesla

    Mi-am propus să încerc toate metodele de vindecare pe care le folosește terapeutul Nicu Ghergu în clinca sa, special pentru a vă  povesti, deoarece sănătatea ne interesează pe toți. Astăzi voi scrie despre un aparat numit Teslatron, un instrument cu ajutorul căruia pacienții își recapătă total sau parțial sănătatea. Ce este această maşinărie, ne spune chiar specialistul: ” o tehnologie inventată de Nicola Tesla care a descoperit potențialul forței de vindecare, deoarece corpul omenesc este şi electricitate.  Acesta a  reușit, cu anumite formule controlate, să refacă acest potențial electric , folosindu-se de frecvenţe. E ca și cum am sta în mijlocul unor furtuni, al unei cascade, iar  noi ne încărcăm cu energie, fără să facem nimic. Aparatul generează și ioni negativi numiți anioni. Despre aceştia din urmă îţi voi vorbi pe parcursul acestei întâlniri”

 O depresie vecină cu nebunia

    Folosirea  Teslatronului în clinica  lui  Nicu Ghergu are la bază o poveste deopotrivă dramatică şi interesantă, pe care am să v-o redau așa cum mi-a relatat-o: ”Am avut un prieten, Matei,  care era de meserie instalator. Era un tip plin de viață, glumeț, avea o prezenţă de spirit cum rar am întâlnit. Lângă el, nu puteai  fi trist. Făcea atmosferă plăcută în orice context s-ar fi aflat.  Ca să-ţi dai seama cam ce fel de om era, am să-ţi spun că s-a întamplat să particip  la o nuntă, unde el era un fel de naș, ”directorul de petrecere”, cum ne place nouă, românilor,  să spunem. După cum probabil intuieşti, el a fost sarea si piperul petrecerii. Ei bine,  peste câteva luni de la acea nuntă,  băiatul ăsta a murit de un cancer galopant. Cert este că nimeni nu a avut ce să-i facă. Mi-a părut rău că m-au anunțat doar cu două zile înainte să moară. Nu vreau să spun  ca l-aş fi salvat eu, dar măcar aş fi încercat. Ţi-am povestit acest episod pentru a face  legătura cu aparatul despre care vorbim.  Ei bine, după acest eveniment neplăcut,  soția lui Matei a intrat într-o depresie vecină cu nebunia. Când pierdem pe cineva drag, toți plângem și ne simțim rău. Dar această doamnă voia să-și pună capăt zilelor de… șapte ori pe zi! Norocul  a fost că mama ei, care lucrează în străinătate, i-a cumpărat un Teslatron. Eu am aflat de aparat de la fratele doamnei despre care ţi-am vorbit. Acesta  mi-a povestit despre  un om care  vindecă boala canceroasă pe bandă rulantă. Vrei să stii cum?! m-a întrebat. Normal că voiam să ştiu, căci prin profesia mea, tot ce ţine de sănătate mă priveşte în mod direct. Ei bine, omul despre care mi-a vorbit fratele soţiei lui Matei,  tratează pacientii cu produse care dau alcalinitate  organismului, apoi reface bioelectricitatea cu Teslatronul. Logica este că, atunci când organismul primeşte  suficientă energie în celule,  se vindecă singur”.
     În timp ce povesteşte, nu pot să nu observ acea seninătate care înlocuieşte un of, pe chipul lui Nicu Ghergu. El continuă: “Am fost curios! Prin urmare, am mers la soţia lui Matei. Când am vizitat-o, mi-a spus că ” dacă nu aveam acest aparat, nu mai eram în viață la ora actuală!” Povestea mi se pare impresionantă, dar vreau să ştiu cum o ajutase concret  acest aparat. Nicu Ghergu  îmi spune că  i-a dat putere, a echilibrat-o, i-a activat latura optimistă și astfel  a învins dorința  de a pleca din această lume. Mi se pare extraordinar.  Să vedem cum lucrează…


Georgeta Istrate


Sursă articol:
http ://www.tratamentenaturiste.ro/teslatron/
·  Address: Bd George Cosbuc, Nr 42 -44, Et 1, (Stanga) sector 5 Bucuresti.
·  Phone: 0766.671.103 / 021.315.39.79


Un comentariu:

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...