joi, 29 iunie 2017

Patul de masaj cu pietre de jad – o minune pentru coloana vertebrală (III)

  Piatra vieții
      
      Dacă  tratezi coloana vertebrală și eviți excesele de orice natură, poți să fii sigur că  sănătatea ți se restaurează. Terapia cu patul de jad activează  toate procesele biologice  care erau blocate sau funcționau la capacitate redusă. Folosită frecvent, procedura creează condițiile măririi spațiilor intervertebrale, ajutând astfel funcționarea la capacitate optimă a organelor interne. Jadul, îmi spune Nicu Ghergu, mai este numit și piatra vieții. Setat la temperatura potrivită, dispozitivul cu bile de jad merge de-a lungul coloanei eliminând bacteriile și virușii acumulați în acea zonă, facilitând astfel  vindecarea. 

Depunerea calciului pe vertebre
     
    Iată că astăzi, din cauza stresului a muncii statice, continuă specialistul, ”se dereglează  mecanismul calciului din organism. Ce rezultă de aici?! Calciul începe să se depună haotic. Mulți dintre pacienții mei  vin și îmi spun: am fost la policlinică și mi-au spus să nu iau calciu, deoarece am foarte mult în organism”. Cum așa? ”Au dreptate, căci o dată mecanismul dereglat, găsești calciul în toate locurile unde nu ar trebui să fie. Adică și pe vertebre, îngustând spațiile dintre ele. Acestea comprimându-se, vom avea nervii tasați, iar comunicarea dintre ei se mișorează până ce se pierde complet. Degeaba creierul dă comandă, dacă nu există nervi care s-o ducă la organ. E ca semnalul de telefon - nu ai semnal, nu te aud bine; când este semnalul bun , și comunicarea este bună. Înțelegi? ”

         Pe mine mă doare spatele, nu ficatul!

     
   Foarte interesant că, atunci când îi diagnostichează cu ajutorul aparatului de biorezonanță, și când descoperă de exemplu, că au probleme cu ficatul, ba chiar sunt la un pas de ciroză, unii pacienți se apără, spunând că nu văd cauza:” nu beau, nu fumez, mănânc sănătos, pe mine mă doare spatele, nu ficatul”. Secialistul îmi ia mâna, cu intenția de a-mi arăta locul din palmă care arată depunerile de calciu în organism.  Apasă în interiorul ei spre degetul mare și, după ce mă verifică, spune: ”tu nu ai problema asta, de obicei aici este ca un guguloi mare de calciu. Ce îți arăt eu acum este de fapt zona reflexogenă a ficatului. Tu ai foarte puțin, dacă vrei să verifici, îl vei simți ca pe niște mici cristale.” Se pare că, în mute cazuri, problema pornește de la coloană… 

Pacienți fără soluții?
  
    Îl întreb pe Nicu Ghergu ce fel de pacienți are. ”În special persoane în vârstă, care nu mai au soluții, nu mai găsesc remedii. Dar se întâmplă ca persoane care au până în 40 de ani să descopere beneficiile acestei terapii. Sunt cazuri fericite, oameni care încearcă să prevină  apariția unor probleme de sănătate. Eu le explic tuturor despre beneficiile acestui pat, căci   nu știu cum să-ți încălzești coloana la o temperatură care-ți omoară virușii și bacteriile și să-ți relaxeze musculatura în profunzime. În plus, căldura asta de la jad este diferită de căldura normală, căci o simți benefică în organism cel puțin vreo 48 de ore după fiecare ședință. Îți dă o stare de ușurare, de bine, drenează foarte bine zona limfatică. Acest pat este o adevărată binecuvântare pentru organism și pentru buna funcționare a acestuia”.

Georgeta Istrate

Articol preluat de pe:
http://www.tratamentenaturiste.ro
Telefoane: 0766.671.103 / 021.315.39.79

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu