Profețiile lui Mitruț și manifestațiile din România




   A fost odată ca niciodată. Un om special prin sufletul său deschis către bine, dreptate și adevăr. El se numea Dumitru Iona Branc și  a scris mai multe cărți. Mulți dintre cei care l-au cunoscut, au avut încredere în ceea ce scria și spunea;  alții l-au privit cu scepticism.  Una dintre cărțile sale  se numește ”Treziți-vă români!” și a fost tipărită în 2007.  Mi-am adus aminte de ea acum, după ordonanța 13... Am căutat-o prin bibliotecă, deoarece voiam să recitesc profețiile scrise acolo cu privire la cei care au secătuit această țară. Vă redau câteva  fragmente din carte, să vă faceți o idee. 


Comisioanele, marea ispită


   Menționez că Mitruț nu mai este printre noi, dar profețiile sale se îndeplinesc sub ochii noștri: ”Conducătorilor, foști și actuali, cum explicați sărăcirea țării, hoțiile oficiale: bănci, firme, devalorizarea artificială a monedei, banii voștri din băncile străine, vânzarea fără scrupule a tot ce s-a putut vinde din această țară și tot ce s-a putut vinde din economie, doar pentru comisioane! Aceasta este valoarea acestei țări, în aceasta constă valoarea ei, în comisioanele primite de voi???”

A venit vremea decontului?


  
    Și după ce îi mustră pe hoți, iată ce le spune Mitruț:
” Vine vremea decontului! Dacă românii nu au avut cum să o facă, fiindcă au fost opriți de voi, iată că vine Divinitatea și vă cere să decontați totul, absolut totul. Niciunul nu va scăpa de decontul în fața românilor și a divinității. Vine vremea în care veți restitui tot ce ați luat fără să vi se cuvină. O să vă convingeți cu toții!” (paginile 44-45).

Cel mai demn lucru...


”Treziți-vă cei care conduceți  această țară la toate nivelurile! Ajunge! Asumați-vă responsabilitatea pentru tot ce ați făcut românilor, cereți-le scuze, rugați-i să vă ierte și să vă uite. Și plecați! Retrageți-vă! Este cel mai demn lucru pe care îl mai aveți la dispoziție!”(pagina 70).

A venit vremea...

   Mitruț scrie în această carte că trezirea românilor este iminentă, iar hotărârea aparține divinității.
”Treziți-vă români! Vremea voastră a venit , în viața voastră și în țara voastră. Adevărul să vă fie adevăr, niciodată minciună; libertatea să fie libertate, niciodată încătușare; omul să fie om, niciodată laș și iresponsabil; demnitatea să fie demnitate, niciodată trădare; valoarea să fie valoare, niciodată lucru de nimic; viața să fie viață, nu o ruină; ordinea să fie ordine, niciodată haos; conducătorii să fie adevărați conducători, nu falși conducători; țara să vă fie țară, nu un teritoriu unde fiecare face ce vrea; credința să vă fie credință, nu manipulare; iubirea să fie una necondiționată. Treziți-vă români! Vremea vostră a venit! Locul vostru este în țara voastră, locul vostru este de stăpâni în țara voastră, nu de victime ale străinilor și ale ignoranței celor care conduc România”.
    Treziți-vă români! A venit vremea să faceți din voi și viețile voastre, din familiile voastre, din țara voastră, o adevărată gură de rai, un loc în care să vă regăsiți și care să vă reprezinte (paginile 54-55-56).

Un nou tip de conducător

    ” O să apară  un nou tip de conducător – liderul politic spiritual – care nu este subordonat nimănui, nici măcar intereselor sale, ci doar divinității. Pentru cei care nu ne credeți, rugămintea divinității care v-o transmite prin noi, este să aveți răbdare, căci miracolul va sosi” (pagina 63).


Georgeta Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...