Atacul cu argint viu (II)



Tratamentul cu... ouă!

   Am cerut părerea doamnei Elena Truţă, specialistă în terapii complementare,  absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de fizio-kinetoterapie:  “În clinică,  avem posibilitatea de a face investigaţii cu ajutorul aparatului de diagnosticare medicală, care detectează atât metalele grele din organism cât şi anomaliile din câmpul energetic. După ce se descoperă prezenţa mercurului în organism, aplicăm un tratament bioenergetic asupra persoanei afectate, indiferent dacă  intoxicaţia este în corpul fizic, în câmpul energetic sau în amândouă. Pentru partea materială , recomand anumite  suplimente nutritive care pot să cureţe corpul de metale grele la nivel de celulă”.
 Menționez că  Elena Truță face un tratament holistic ce-i permite să intre pe toate structurile, curăţind mercurul cu energia lui cu tot. Cea mai eficientă cale de a-l elimina  din organism este tehnica celor trei ouă. Acestea, ţinute la nivelul creştetului bolnavului, pot face miracole. Terapeuta explică: “ albuşul are capacitatea de a prinde energia mercurului. În momentul în care ouăle sunt sparte într-un borcan cu apă, albuşurile se ridică, lăsând să se vadă nişte bule argintii (acestea reprezintă forma energetică a argintului viu), mai mari sau mai mici. Dacă gălbenuşul de ou se sparge, este semn că avem de-a face cu un atac psihic. Un remediu de primă urgenţă poate fi preparat din  10 albuşuri de ouă amestecate cu lapte dulce.Compoziţia face absorbţie la nivelul stomacului, împiedicând răspândirea metalului în organism”.

Georgeta Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...