luni, 27 februarie 2017

Atacul cu argint viu (III)-ultimaPierdut în timp şi spaţiu...

  Gustul metalic în gură este primul semn de intoxicare efectivă cu mercur. Ajuns în organism,  acesta  produce breşe pe unde se scurge energia, iar omul se simte devitalizat, pierdut în timp şi spaţiu. Mercurul are afinitate cu rinichii, afectează sistemul imunitar, memoria, iar manifestările fizice pot fi sub formă de infecţii.  La nivel cutanat pot apărea bubiţe sau eczeme, iar în cavitatea bucală se observă tot felul de leziuni, depozite albicioase la nivelul tegumentului, care nu-şi găsesc rezolvare pe calea medicinei alopate. De asemenea, la nivel digestiv apar tulburări gastro-intestinale, iar la nivelul esofagului pot apărea arsuri.În corp,  argintul viu se depune pe celule, se lipeşte ca o pilitură de fier  şi, fiind o energie grea, atacă mai întâi organele genitale.

Trimitere cu adresă precisă

  Elena spune că,  atunci când argintul viu este trimis cu adresă precisă, orice tratament pe calea medicinei alopate devine inutil. Mercurul nu are voinţă proprie, nu poate să discearnă între bine şi rău, el primeşte  o comandă pe care o execută cu precizie. Odată ajuns la destinaţie, începe prin a crea în biocâmpul vicimei spărturi  prin care organele din jur încep să piardă energie, de aici starea de sfârşeală. Mai mult, mercurul mănâncă efectiv din biocâmpul nostru, creând breşe care permit energiilor străine să intre. Are şi  capacitatea de transmutare, adică trece din stare materială în stare energetică sau invers. Dacă unei persoane i s-a trimis doar partea energetică a mercurului, analizele vor ieşi bine, deoarece materia nu este infestată. Ca urmare,  aparatele de investigaţie nu vor detecta vreo anomalie şi, ceea ce nu este palpabil în medicina clasică,  nu există.

De ce organismul nu intră în alertă?


  De îndată ce a ajuns în câmpul unei persoane, agentul străin se localizează în zona micului bazin , iar de acolo afectează atât fizicul cât şi psihicul. Poţi pierde timp şi bani mergând pe la doctori, psihoterapeuţi sau psihanalişti.  Paradoxal pentru multă lume, dar o descântătoare  pricepută  poate rezolva problema în doar câteva minute. De ce vrăjile cu mercur nu-i cruţă nici pe cei mai pasionaţi credincioşi!?  Elena explică: “  medicina tradiţională chineză spune că unele câmpuri energetice ale omului sunt de cinabru (sulfură de mercur), deci mercurul ar avea  aceeaşi componentă ca şi noi!  Este posibil ca aceste câmpuri de cinabru, care există în structurile noastre energetice, să permită energiei argintului viu să pătrundă fără a-i opune rezistenţă, considerând-o “de-a casei”. Doar astfel energia distrugătoare poate păcăli organismul, spiritul şi sufletul”.


  Georgeta Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu