vineri, 27 noiembrie 2015

Terapii complementare cu Nicu Ghergu 1.2.

Meriţi să fii sănătos!
  
   Într-adevăr, dacă vedem mereu partea întunecată a lucrurilor, suntem mereu puşi pe critică, nu ne convine mai nimic, alimentăm resentimentele, ura şi răutatea, cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, ne vom îmbolnăvi.Toate aceste sentimente negative sunt ca nişte seminţe ce cresc o plantă rea -  o afecţiune. Iată că am ajuns şi aici  - boala este atenţionarea că undeva greşim, că ne hrănim trupul şi sufletul cu lucruri otrăvitoare care, în cele din urmă, ne vor distruge, dacă nu ne corectăm la timp. De curând, vorbeam cu o cunoştinţă, care mi se plângea că  o persoană din viaţa ei  îi face multe răutăţi şi asta o umple de nervi clipă de clipă. I-am spus că remediul este iertarea  şi acceptarea. Replica  a venit : “ea nu merită să fie iertată!”
Pentru că ţin mult la persoana aceasta, am tăcut câteva secunde, apoi i-am răspuns:  dar tu meriţi să fii sănătoasă? Ei bine, medicamentul îl ai la îndemână, nu te costă niciun leu!
  Nu mai ştiu ce a făcut cunoştinţa mea, căci nu am mai văzut-o de atunci, poate s-o fi  supărat pe mine. Eu vorbisem serios  când îi spusesem că marele secret constă în iertarea celor care ne fac viaţa amară. Următorul pas este iubirea. Cine are urechi să audă, minte să înţeleagă şi inimă să se schimbe, are numai de câştigat.

În căutare de soluţii simple şi eficiente

   Cum spuneam şi mai devreme, nu l-am văzut pe Nicu Ghergu de mai bine de trei ani, dar l-am regăsit la fel de dornic să ajute, la fel de frământat de afecţiunile pacienţilor săi în căutarea de soluţii simple  şi eficiente. Şi pentru că din orice discuţie cu el iese ceva bun, ca o avanpremieră la seria de articole care va urma, am să redau mai jos câteva idei pe care le-am notat în timpul primei discuţii. Aş fi preferat să fiţi cu mine, să puteţi să-i vedeţi chipul luminat de speranţă şi să-i simţiţi  emoţia din glas.De când îl ştiu, e în căutare de noutăţi în ceea ce priveşte meseria lui.
  
Spectaculos de… imprudent!


    Mi-a spus că a  aflat despre o terapie de-a dreptul uimitoare. Este vorba despre  o tehnologie pe nume Rife, care are la bază frecvenţe rezonante cu vibraţia electromagnetică a fiecărui bolnav. Primele studii au fost făcute  de Nicola Tesla spre sfârşitul secolului al XIX-lea, continuată apoi prin anii 1930,  de către  Royal Raymond Rife, care a pus în practică aceste frecvenţe minunate. Aparatul vindeca orice fel de cancer, dându-i antifrecvenţa - “Celula avea doar două variante: fie să se dezintegreze, dacă era prea slăbită, fie să se însănătoşească, în cazul în care avea un pic de energie în ea. Studiu de caz: a dat unui număr de  100 de  medici din America aparatul acesta, solicitând rapoarte cu rata de vindecare. Ei bine, rezultatul a  fost de-a dreptul spectaculos! Însă doctorul Rife  a făcut “imprudenţa” de a scrie un articol în publicaţia “Washington Post”, în care demonstra că sfârşitul tuturor bolilor s-a apropiat…”
   Sigur că industria farmaceutică nu a stat cu mâinile în sân, căci atunci ca şi acum, banul a contat mai mult decât viaţa omului. Profit să fac o paranteză: de curând, căutam un remediu pentru durerile lombare şi, pe toate forumurile, am găsit mărturisirile unor oameni care avuseseră norocul să facă infiltraţii cu un medicament pe nume Boicil. Unora li se făcuse procedura în urmă cu zeci de ani şi spuneau că nu au mai avut niciodată probleme. Ei, ce credeţi? Medicamentul minune nu se mai fabrică! Şi multe alte medicamente eficiente nu se mai fabrică…

Georgeta Istrate

Date contact Nicu Ghergu:

Bucureşti, Bd.  George Cosbuc nr 42-44, sc. 1, et. 1, sector 5

: 0213.153.979

: 0766.671.103

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu