Julien Prévieux, scrisoarea numărul 19

 

   "Scrisorile trimise de Prévieux diverșilor angajatori care oferă poziții prin anunțuri de presă, și răspunsurile, mai mult sau mai puțin atente, ale acestora, compun o reflecție complexă și plină de umor despre muncă și valoare socială.
   De-motivarea afectată de artist este ocazia de a folosi în răspăr locurile comune și retorica scrisorii convenționale de motivație, dar și de a inventa, într-un experiment literar extins, zeci de voci care își enunță, din varii motive, indisponibilitatea de a se integra unui trai productiv din punct de vedere economic, reticența și izolarea ".
 (Catalog Expoziția Specii de spații, pagina 76).




Un Agent Administrativ Contabil și Controlor la Serviciul financiar

Normă întreagă. Contract pe perioadă nedeterminată cu o perioadă de probă de șase luni.

 Misiuni

* înregistrarea facturilor și procesarea mementourilor ;
* monitorizarea inventarului și a înregistrărilor contabile de transfer (cheltuieli de studiu);
* elaborarea tabloului de bord ;
* urmărirea acțiunilor de urmărire penală și gestionarea suspendărilor.

Misiuni de control

* controlul contabilității Serviciului Tehnic :verificarea conformității documentelor justificative care se anexează plăților, supravegherea respectării procedurii.

Competențe și calități necesare
* organizare, rigoare;
* disponibilitate ;
*cunoaşterea instrumentelor informatice WORD - EXCEL ;
* aptitudine și gust pentru cifre ;
* cunoștințele de contabilitate reprezintă un plus.

Profil

* școală post - liceală sau facultate cu studii de Administrație - Gestiune.






Stimată Doamnă Primar,


" Vă scriu ca urmare a anunțului apărut în ziarul "Piața Muncii". De teamă că aș putea câștiga din întâmplare un post în primăria dvs., îmi permit să vă semnalez că nu voi putea lucra pentru dvs. în următorii ani. Sunt foarte ocupat în momentul de față și nu am mult timp pentru pasiuni culturale de tipul " agent administrativ contabil și controlor la serviciul financiar". Cu angoasa că aș putea fi fericitul câștigător care nu poate profita de premiu, vă solicit să mă ștergeți de pe listele loteriei dumneavoastră. Aș fi vrut să vă previn mai din timp, dar credeam că sunt prea ghinionist pentru a câștiga orice, până când m-a anunțat horoscopul că sunt la un nivel de șanse rar întâlnite în istoria semnelor astrologice. Sper că scrisoarea mea nu va ajunge prea târziu și că vom rămâne în termeni buni chiar dacă refuz, de această dată, generozitatea dumneavoastră. Rămâne pe altă dată.

În așteptarea răspunsului dumneavoastră, cu stimă,

Julien Prévieux







Stimate domn,

" Doamna Primar confirmă primirea scrisorii dvs. și m-a însărcinat să vă precizez că vă păstrăm datele pentru cazul în care va fi nevoie sau pentru orice solicitare din partea Agenției Naționale pentru Ocupare.

Cu stimă,
Pentru Primar, prin delegare,
Directorul General de Servicii,
Eric  MESSAC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...