joi, 9 martie 2017

Remember: Dumitru Ioan Branc și învățăturile sale 1   Când trăia printre noi,Dumitru Ioan Branc spunea  că este un învăţător al Noii Energii  şi că tot ceea ce predă a trecut prin experienţă proprie…


   Prea multă lume îmi vorbise despre Dumitru Branc! Unii spuneau că faptul de a-l fi cunoscut este o binecuvântare şi că întâlnirea cu el i-a “îmbolnăvit” de optimism, iar depresiile au devenit istorie. Alţii mărturiseau că au fost vindecaţi de boli considerate incurabile…Nu am rezistat  tentaţiei şi am mers la cursurile sale. Aveam să cunosc un om cu o energie debordantă. Deşi robust, îmi dădea impresia că nu atinge podeaua. Pur şi simplu părea că pluteşte. Privirea neobişnuit de pătrunzătoare parcă-mi scana toată existenţa. Făcea ocolul sălii cu o viteză neobişnuită şi fiecare cuvânt pe care îl rostea provoca uimire.

« Viaţa este o profeţie de autoîmplinire »

    Şi cum să nu ai o asemenea reacţie dacă vorbea despre anularea karmei? Despre faptul că toate acele energii negative materializate prin boli cauzate de vrăji şi blesteme, prin această Nouă Energie dăruită de Divinitate pot fi dizolvate; că toate acele bagaje negative pe care le cărăm cu noi şi care ne-au încovoiat şira spinării pot fi  lepădate; că simte starea celorlalţi şi problemele pe care le au, iar dacă se concentrează puţin, poate citi chiar şi gândurile! Mitruţ, aşa cum îi place să i se spună, afirmă că “viaţa este o profeţie de autoîmplinire” şi că tot ceea ce căutăm în viaţă se află atât de aproape încât nu trebuie decât să intrăm în noi înşine: “ Uşa schimbării unui om din această lume se deschide prin interior şi, dacă el nu vrea, nu o face”.Unul din principiile Noii Energii este acela de a nu judeca pe nimeni indiferent de ceea ce face pentru că “ tot ce spui despre alţii există şi în tine”.Altfel spus, ceilalţi sunt oglinda noastră şi atunci când arăţi spre cineva cu un deget, cu două arăţi înspre tine.

Georgeta Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu