Colonhidroterapia este baza tuturor vindecărilor (4)






Clismă sau colonhidroterapie?

     Sigur, care să fie prima mea curiozitate? Normal, care este diferenţa dintre o clismă şi procedura de colonhihroterapie?
     Cristina îmi povesteşte că, în procesul de colonhidroterapie, apa urcă treptat  pe toată lungimea colonului curăţând şi pliurile, pe când la clismă vorbim doar despre o curăţare superficială până în zona de colon sigmoid.Cu alte cuvinte clisma curăţă partea inferioară a colonului, iar colonhidroterapia curăţă profund şi eficient  întreg colonul. De asemenea,  cantitatea de apă diferă, în sensul că la clismă se introduce o cantitate mult mai mică de apă, pe când la terapia de care vorbim se fac infuzii repetate. O altă calitate a acestei terapii senzaţionale este că toate eliminările se fac printr-un tub, astfel că mirosurile neplăcute nu ajung în exterior. Instrumente sunt de unică folosinţă, prin urmare contaminarea nici nu intră în discuţie.
 Beneficiile terapiei: „în primul rând se curăţă pliurile şi automat, se detensiomează starea de reziduuri din colon. Căci trebuie spus, de-a lungul timpului, în colon, se depun anumite reziduuri  din cauza  faptului că nu circulă corect materiile fecale. Ca să poată să elimine toate reziduurile care se strâng  în interiorul lui, colonul  se protejează printr-o secreţie de mucus. Acesta fiind foarte vâscos,  se lipeşte în pereţii colonului. Şi de acest mucus treptat, ani la rând,  se lipesc reziduurile, formând  acea zgură lipită pe pereţii colonului”.

La ce ne ajută un colon curat?

 Ce întrebare! Sigur că îndepărtează toxinele din organism, tocmai ce scrisesem mai devreme. Partea frumoasă este că nu iei niciun fel de medicament. Apropo de medicamente. Înainte să fac această terapie, aveam frecvent dureri de cap. După prima şedinţă, am avut o durere atât de mare, încât am zâmbit şi mi-am spus: asta era rezerva de durere pentru toată viaţa. Acum s-a dus pe apa sâmbetei! Şi chiar nu m-a mai durut capul din ziua aceea. Dar să vedem ce spune Cristina în legătură cu întrebarea mea: „în primul rând se economiseşte din energia risipită pe detoxifierile interne pe care corpul  le face în fiecare zi. După curăţare, acea energie merge pe alte aspecte, cum ar fi: imunitate, sistem respirator, circulator, cardiovascular, etc. Se ştie că ficatul  stochează şi manageriază toate reziduurile care circulă prin corp. Ulterior, le transmite colonului, acesta trimiţându-le iar în organism, apoi  se întorc spre ficat şi obţinem un cerc vicios de toată frumuseţea. Dacă nu mai  sunt reziduuri în colon, avem un ficat relaxat. Prin colonhidroterapie obţinem o stare de bine per total, în sensul că se detensionează organele din jur,  sistemele limfatic şi cel sanguin”.


Georgeta Istrate

Date de contact
Telefon: 0768 970 031
http://clinicaremedium.ro/
office@clinicaremedium.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pictorul Nicolae Comănescu

      Seară rece de toamnă, orele 18 , sfârșit de program. Închid luminile pe sală și mă îndrept spre ieșirea din expoziția temporar ă de ...