Terapeutul Codruţ Ţuţu vindecă orice boală cu ace şi plante (IV)- ultima


Bolile nu mai au secrete

  Sub influenţa tratamentului pe care doctorul Ţuţu îl aplică, prin activarea părţii creierului care are proprietatea de a reface totul, organismul elimină celulele moarte. Astfel, se întrerupe lanţul de celule bolnave şi  structura celulară a organelor interne se reface complet .L-am rugat să-mi vorbească despre bolile cu care se luptă.  Îmi spune, cu dezamăgire,  că au început să apară cazuri de atrofie cerebrală la persoane tinere. Ultimul caz a fost un bărbat de 35 de ani pe care a reuşit să-l vindece. Mai spune că din toate bolile, nevralgiile sunt cel mai greu de suportat deoarece, din cauza durerilor îngrozitoare, mulţi tind să se sinucidă. Hernia de disc i se pare uşor de vindecat; despre hepatite şi cirozele incipiente spune că nu-s o problemă şi că mai greu este atunci când se confruntă cu o combinaţie de ciroză cu diabet. Astmul, de asemenea, se poate rezolva fără probleme “cât o fi el de complicat”.  Povesteşte despre o măicuţă de vreo 60 de ani care suferea de o formă severă de gonartroză şi coxartroză şi căreia i se deformaseră picioarele atât de mult că “intrase la apă cu totul” . Cu acupunctură, fitoterapie şi mers pe jos, bătrânica s-a vindecat. Codruţ Ţuţu vindecă practic toate bolile: metastaze osoase, cancere de tot felul,noduli la sân, sterilitate atât la femei cât şi la bărbaţi etc.
  Optimismul doctorului este molipsitor. Spune că, după zeci de ani de  practică în domeniu, nu mai poate face greşeli. În plus, este foarte atent, mai ales că-şi tratează pacienţii ca pe nişte apropiaţi. În plus, atunci când un bolnav îi bate la uşă, se declanşează automat un sentiment de iubire faţă de el , o iubire care, într-un final, îl vindecă.     

   Georgeta Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

La psiholog. De vorbă cu Florentina: Forța cuvintelor stă în emoția rostirii

  - Cât de importante sunt cuvintele? Care este puterea lor?   -   Cuvintele se formează în interiorul nostru. Limbajul este un rezult...